VOV Beurs Leuven 2013

VOV beurs voor leren en ontwikkelingen logo

Op donderdag 28 november 2013 stonden we op stand (gesprekshoek) 54 in de Brabanthallen te Leuven. Samen met onze Belgische partner Onyx Online Learning verzorgden we daar demo’s van onder andere de NetDimensions producten.

Learning & Development in België

Plaats van handeling: de 16e jaarlijkse VOV beurs in de Brabanthallen in Leuven. Met een kleine 2.000 bezoekers de grootste beurs voor Learning & Development in België.

Wat we lieten zien

Wij hebben op onze stand onder andere laten zien:

  • NetDimensions Talent Suite
    Marktleidend LMS in de Benelux (100 implementaties) met naast e-learning, toetsing en certificering ook klassikale planning, management van gelaagde competenties, functieprofielen, jaargesprekken, 360° assessments en van alle performance gerelateerde zaken
  • Cegos e-learning
    Kant-en-klare Nederlandstalige titels (48 stuks) voor management, persoonlijke vaardigheden, verkoop, onderhandelen, communicatie en nog meer onderwerpen. Overigens zijn dezelfde titels ook in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans verkrijgbaar.

Veel bezoekers wisten de weg naar onze stand te vinden. We komen zeker weer terug! In de tussentijd kunt u altijd ons contacten voor meer informatie en een goed gesprek.