VOV Beurs Leuven groot succes

VOV 2015 stand 148 The Courseware Company

Een geslaagde VOV 2015 beurs

Op 24 november 2015 waren Chris Textor en Wim Gent aanwezig op de 17de editie van de VOV-beurs plaats in de Brabanthal te Leuven. Een geslaagde dag met heel veel bezoekers op onze stand 148. Zij spraken onder andere over de onderwerpen:

  • Korte en betaalbare e-learning in het Frans (215 titels), Engels (191 titels) en Nederlands (48 titels). Ook op uw eigen LMS. Vraag hun om een gratis cursus te volgen.
  • Learning Management via het NetDimensions of Totara LMS. Met 100 respectievelijk 20 implementaties in de Benelux zijn beide LMS producten een veilige keus. Bovendien is support altijd dichtbij.
  • Aan het nadenken over 70:20:10 en hoe Sociale Learning vorm te geven? Beide heren denken graag met u mee en vertellen graag over klanten die een combi hebben gemaakt tussen hun LMS en de Confluence software om kennisdelen en samenwerken vorm te geven.
  • Last but not least kunt u een zilveren sleutel ophalen met interessante artikelen, voorbeelden en een gratis demoversie van al onze tools om zelf e-learning te maken zoals Articulate Storyline en Lectora.

Als u een specialist zoekt die voor u e-learning in opdracht bouwt, dan kunnen we u onze achterburen op stand 154 aanbevelen. Onyx Online Learning is specialist in het betaalbaar ontwikkelen van e-learning. Wij werken graag met ze samen.

Ons derde standlid

Heel populair bleek ons derde standlid die de bezoekers op een originele wijze begroette en aansprak.

Het derde standlid van The Courseware Company

VOV beurs 2015 AfterMovie

Bekijk wat iedereen er van vond: