VOV Beurs 16 november 2017

Kom naar stand 34 op de VOV beurs voor een goed gesprek over learning management, e-learning en succesvolle Belgische klanten.

VOV Beurs 16 november 2017

The Courseware Company neemt – zoals elke twee jaar – ook dit jaar weer deel aan de VOV beurs. Op donderdag 16 november spreken we je graag op stand 34 van de Brabanthal in Leuven. Onze collega’s Wim, Saskia en Sander horen graag van je welke vraagstukken je tegenkomt. Ook kunnen zij toelichten hoe een aantal van onze Belgische klanten succesvol zijn met NetDimensions of Totara. Tot slot introduceren wij een nieuwe tool om snel meertalige e-learning te maken.

gomo Learning Suite

gomo Learning Suite, een gebruiksvriendelijke auteurstool voor meertalige responsive e-learning

Op de VOV beurs introduceren wij gomo Learning Suite. gomo is een auteurstool voor responsive en adaptive e-learning. Ontwikkel gemakkelijk meertalige cursussen in één bestand. Distribueer de cursus op een manier die bij jouw organisatie past. Daarnaast kun je de cursusresultaten snel inzien met het xAPI Analytics dashboard. Ben je benieuwd of gomo Learning Suite iets voor jouw organisatie kan betekenen? De beurs biedt de unieke mogelijkheid om als een van de eersten de auteurstool te bekijken. Ga met onze collega’s in gesprek en stel al je vragen.

NetDimensions

Het meest gebruikte LMS van de Benelux

Maak kennis met NetDimensions Talent Suite. NetDimensions is het meestgebruikte LMS in de Benelux. Het Learning Management Systeem heeft vele functionaliteiten voor opleidings- en HR functies. Op de VOV beurs delen wij alle tips en trics van het NetDimensions LMS.

Totara Learn

The Courseware Company is Platinum partner van Totara Learn.

The Courseware Company is Platinum partner van Totara Learn. Als grootste Nederlandse partner heeft The Courseware Company de meeste ervaring met Totara LMS in de Benelux. Op bovenstaande afbeelding zijn een paar van onze tevreden Totara Learn klanten weergegeven. Ontdek onze klantcases en stel al je vragen op de VOV beurs.

Jij komt toch ook?

Wij zien je graag op de VOV beurs voor een goed gesprek over gomo, NetDimensions of Totara Learn. Maak kennis met verschillende auteurstools en Learning Management systemen en ontvang een vrijblijvend advies.