Terugblik Articulate Gebruikersdagen 2022

We kijken terug op drie inspirerende, informatieve én interactieve Articulate Gebruikersdagen op dinsdag 15, donderdag 17 en vrijdag 18 november in Brasschaat en Maarssen. Drie dagen vol workshops, demo’s, businesscases en presentaties voor én door gebruikers van Articulate. Dit jaar mochten we ruim 300 bezoekers verwelkomen.

We begonnen de dag met een video van Articulate Goeroe David Anderson.

Hacks voor Articulate Rise!

Het programma van de Articulate Gebruikersdagen was dit jaar goed gevuld met verschillende onderwerpen zoals gamification, storytelling, Vyond, GSAP animatie en nog veel meer. De gebruikersdagen had voor ieder wat wils, voor wel beginnende als ervaren gebruikers. Voor iedereen hebben we nog drie handige hacks voor Articulate Rise:

  • Door _NOPROCESS_ toe te voegen aan de bestandsnaam van je afbeelding, wordt de kwaliteit van de afbeelding heel goed.
  • Je kan emoticons toevoegen aan je module. Klik hiervoor op het windows teken en een dubbele punt. Er opent dan een keuzemenu met allerlei emoticons, die je vaak ook nog kan aanpassen qua kleur.
  • Leuk jouw achtergrond op door full width images toe te voegen die overlopen in de achtergrond van de andere blocks, zoals onderstaande afbeelding.

Ben je benieuwd hoe je dit zelf doet? Mail naar sales@courseware.nl en wij helpen je verder!

Terugblik in foto’s

Alle drie de Articulate Gebruikersdagen zijn vastgelegd. Bekijk hier alle foto’s van dinsdag 15 november, donderdag 17 november en vrijdag 18 november.

#ARTGD23

Wij kijken terug op een mooie #ARTGD22! De exacte data zijn nog niet geprikt, maar reserveer november 2023 alvast in je agenda. Hopelijk tot volgend jaar!