Terugblik Articulate Gebruikersdagen 2017

Inspirerende Articulate Gebruikersdag 2017

We kijken terug op drie inspirerende, informatieve én interactieve Articulate Gebruikersdagen 2017 op dinsdag 7, donderdag 9 en vrijdag 10 november in Antwerpen en Utrecht. Drie dagen vol workshops, demo’s, businesscases en presentaties voor én door gebruikers van Articulate. Dit jaar mochten we ruim 270 bezoekers verwelkomen.

Gevarieerd programma

Het programma van de Articulate Gebruikersdagen was dit jaar goed gevuld met maar liefst drie tracks met businesscases, interactieve workshops en boeiende presentaties. Voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Speciale gasten waren David Anderson en Tom Kuhlman van Articulate ‘all the way from America’.

Wil je een aantal workshops en presentaties die tijdens de Articulate Gebruikersdagen gegeven zijn, nog eens rustig bekijken? Bekijk hier de presentaties en download de beschikbaar gestelde presentaties.

Wij kijken terug op drie inspirerende Articulate Gebruikersdagen 2017

Dit jaar voor het eerst: het Learning Lab

In het nieuw gelanceerde Learning Lab konden bezoekers terecht met hun persoonlijke Articulate-vragen. Onze collega’s Bastiaan, Davy, Nieske en René stonden klaar om gebruikers te helpen met uiteenlopende vragen. In 2018 kun je ook met je vragen terecht in een uitgebreide editie van het Learning Lab. Daarover binnenkort meer!

Terugblik in foto’s en de #ARTGD17 aftermovie

Alle drie de Articulate Gebruikersdagen werden vastgelegd: zowel op film als in foto’s. Bekijk hier alle foto’s van Antwerpen 7 novemberUtrecht 9 november en Utrecht 10 november.

#ARTGD18

Wij kijken terug op een mooie #ARTGD17 editie! De exacte data zijn nog niet geprikt, maar hou in je agenda rekening met ongeveer dezelfde periode voor de Articulate Gebruikersdagen 2018. Hopelijk tot volgend jaar!