Nieuw: Cegos e-learning voor desktop en tablet

Cegos vernieuwd haar aanbod met HTML 5 e-learning voor desktop, tablet en laptop.

Online cursussen in meerdere talen

Cegos verrijkt haar aanbod met HTML 5 online cursussen. Hierdoor volg je de e-learning gemakkelijk op desktop, tablet en laptop. Het vernieuwde cursusaanbod bestaat uit de volgende onderwerpen:

De cursussen zijn aangevuld met relevante praktijkvoorbeelden en nieuwe cases. Daarnaast is het lesmateriaal geoptimaliseerd met nieuwe theorieën en vraagsoorten. De modules zitten vol interactie voor een optimale leerbeleving.

Modern design

Alle cursussen zijn zowel qua inhoud als design volledig vernieuwd. De cursussen hebben een moderne en flitsende uitstraling gekregen. En dankzij de verschillende personages komt de e-learning helemaal tot leven.

Volg een online training

De kracht van Cegos

Organisaties als Nissan, Total en Sony DADC kiezen voor Cegos e-learning. Het internationale karakter van de organisaties sluit goed aan bij de taalmogelijkheden van Cegos. De cursussen zijn namelijk in meerdere talen te volgen, dankzij het dynamische taalkeuze menu.

Marian Abernathy, LINGO’s: “The courses from Cegos cover an incredible range of topics and languages. We find that people are interested especially in management training, which is available through Cegos in the first language of many development workers.”

Drie awards voor Cegos

Dat Cegos cursussen innovatief en effectief zijn, is ook in China niet onopgemerkt gebleven. Cegos won al meerdere keren awards. Ook in 2017 viel Cegos weer in de prijzen. Dit maal voor haar Chinese trainingen:

  • Top 10 beste Management & Leiderschap cursussen;
  • Top 10 beste Persoonlijke Ontwikkeling cursussen;
  • Top 10 beste Sales cursussen.

Lees hier meer over de verschillende awards van Cegos.

Zelf online cursussen volgen?

Wil je graag starten met het volgen van Cegos e-learning? Klik dan op de knop hieronder en laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op voor meer informatie.

Vertel mij meer