Heb jij 24 april al in je agenda geblokt?

Utrecht, 30 maart 2018

Het spel verandert, het speelveld ‘leren & ontwikkelen’ verandert. Leren moet leiden tot wendbare medewerkers, die zich snel kunnen aanpassen en bijdragen aan het resultaat van de organisatie. Dat vraagt om een andere kijk op leren. Ben jij klaar voor deze GameChange?

Dorel ‘cares for precious life’Blended learning op basis van Totara Learn en Lectora Online

Hoe bereid een internationale organisatie als Dorel Juvenile zich voor op deze verandering in het speelveld van leren & ontwikkelen? Dorel Juvenile is actief in een dynamische markt. Er is veel beweging in het personeelsbestand en opereren internationaal. Hoe gaat een internationale organisatie om met taal- en cultuurverschillen op het gebied van leren & ontwikkelen?

Blended learning in de Dorel Juvenile Academy

Dorel Juvenile traint haar medewerkers en externe partners door middel van blended learning. De combinatie van on- en offline leren sluit goed aan bij de wensen en behoeften van Dorel Juvenile. Splintt ontwikkelde verschillende korte e-learning modules van ongeveer 7 minuten per onderwerp met Lectora Online. De meertalige modules kunnen de medewerkers en partners gemakkelijk volgen op desktop, tablet en mobiel.

Deze trainingen bieden zij aan via de Dorel Juvenile Academy. Een leerportaal op basis van Totara Learn. Totara Learn is een veelzijdig leerportaal. Hierdoor kun je e-learning eenvoudig combineren met klassikale trainingen. Daarnaast ondersteunt het ook nog sociaal leren. De voordelen volgens Dorel Juvenile:

  • Een enorm (online) bereik;
  • Effectievere trainingstijd;
  • Consistentie in informatievoorziening;
  • Meten = weten.

Next Learning 2018

Ook dit jaar staat The Courseware Company weer op Next Learning. Dit jaar samen met Splintt en Dorel Juvenile. Next Learning is een beurs voor leren en ontwikkelen. Dit jaar staat Next Learning in het teken van de Game Change op het gebied van leren & ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze interessante klantcase en je voorbereiden op deze gamechange? Bezoek ons dan op Next Learning aan stand S6. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Hopelijk tot 24 april!

Bekijk de klantcase