Zet de Next Step tijdens Next Learning

Changing Learning Design

Vorige week publiceerden we het nieuwsartikel ‘Leren verandert, leersystemen ook?’. Waarin we ingaan op de trend die Elliot Masie ziet: een verschuiving van de functie van het LMS naar de achtergrond. Met andere woorden: het LMS wordt nog wél gebruikt om alle administratie en logistiek bij te houden, maar minder als het gaat om het aanbieden van lesmateriaal aan de ‘voorkant’. Nieuwe apps en tools veranderen het ‘learning design’ door meer flexibiliteit. Ze maken het mogelijk om leermodules snel aan te kunnen passen of op maat te maken. Wat is dan nog de rol van een LMS?

Presentatie The Courseware Company en Netex tijdens Next Learning 2017

Next Learning

Op die vraag geven wij antwoord op dinsdag 18 april tijdens Next Learning 2017. Wil jij horen én ervaren hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan? Kom dan naar de lezing die we samen met Myke Byrne van Netex Learning organiseren. We gaan in op de ontwikkelingen van leersystemen. Want waarom zou een LMS er niet gewoon gaaf en mooi, oftewel ‘engaging’ uit mogen zien? Een LMS zonder dat het eruit ziet als een LMS? Het kan. Hoe? Dat vertellen we je op dinsdag 18 april van 11.00 – 11.55 uur in zaal Dexter 13.

Stand op de Learning Playground

Naast het geven van de lezing staat The Courseware Company ook met een stand op de Learning Playground. Hier kun jij als bezoeker de hele dag ‘learning’ zien, proeven, voelen, horen en beleven. Wil je meer weten over opleiden & ontwikkelen binnen jouw organisatie? Over kennisdelen & samenwerken? Of e-learning? Kom dan langs bij stand A3. Met onze kennis en expertise én producten helpen wij je graag verder.

Aanmelden met korting

Heb jij nog geen ticket voor Next Learning? Als partner van Next Learning bieden we jou een kortingscode aan. Meld je hier aan voor Next Learning via The Courseware Company. Zien we je daar?

Programma

Programma Next Learning 2017 met presentatie The Courseware Company

Bekijk hier het volledige programma.