NetDimensions verkozen tot een van de beste LMS’en 2018

Voor het zevende jaar op rij werd NetDimensions Talent Suite door de branche-experts van Trainingindustry.com gewaardeerd als een van de beste Learning Portals / LMS’en voor 2018. Training Industry is een internationale organisatie die de laatste updates uit de trainingswereld rapporteert en professionals ondersteunt bij het vinden van de juiste tools voor hun trainingsbehoeften.

NetDimensions beste LMS 2018

De geselecteerde Learning Management Systems – waaronder NetDimensions Talent Suite – tonen uitmuntendheid op vele gebieden, waaronder:

  • Kwaliteit van leerportal / gebruikers en administratieve functies;
  • Zichtbaarheid, innovatie en impact op de industrie;
  • Aantal en ‘gewicht’ van klanten;
  • Geografisch bereik;
  • Bedrijfsgrootte en groeipotentieel.

Ken Taylor, CEO van Training Industry, Inc: “De Top 20 Learning Portals / LMS’en van 2018 zijn de leiders in de markt voor leertechnologieën. Deze bedrijven bieden platforms die zijn aangepast aan de leerervaring en betrekken de cursisten op verschillende apparaten en door innovaties zoals gamification. Ze bieden ook krachtige metingen en rapportages voor leerbeheerders en zinvolle feedback voor gebruikers. “

Bill Mastin, Senior Vice President Global Sales bij NetDimensions: “Het is geen sinecure om zeven jaar op rij te worden vermeld als een van ‘s werelds top 20 LMS’en”. “We zijn heel blij dat we een van de meest gewaardeerde LMS-systemen op de markt hebben. Erkenning door experts zoals onze collega’s bij Training Industry is het bewijs van de geweldige functionaliteit waar NetDimensions LMS-klanten van profiteren.”

Vele prijzen voor NetDimensions Talent Suite

Het is een jaar van vele awards geweest voor NetDimensions Talent Suite. Naast de erkenning van de Training Industry, zijn er ook erkenningen van Aragon ResearchG2 CrowdFeaturedCustomers en is het systeem uitgeroepen tot “partner van het jaar” door Humentum

Meer weten over NetDimensions?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo van het bekroonde NetDimensions Talent Suite LMS. The Courseware Company is official partner Benelux met meer dan 150 tevreden klanten en 20 jaar ervaring.

Neem contact op