LXP learningCloud op lijst Top Training Delivery Companies

Training Industry heeft Netex uitgeroepen tot de 20 Top Training Company lijst voor innovatieve aanbieder van leer- en kennistechnologie 2019.


Training Industry stelt jaarlijks de Top 20 Training Delivery Companies samen. Dit doet Training Industry om professionals beter te informeren over de beste en meest innovatieve aanbieders van leer- en kennistechnologie. De selectie voor de Top 20™ Training Delivery Companies lijst van 2019 was gebaseerd op de volgende criteria:

  • Platformfuncties en -mogelijkheden
  • Analyse en rapportagemogelijkheden
  • Bedrijfsgrootte en groeipotentieel
  • Klanten
  • Geografisch bereik

“Netex Learning Experience Platform (LXP), learningCloud, is een complete leeroplossing met een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk interface, flexibele mogelijkheden voor het creëren van content en robuuste op maat gemaakte analyses”, zegt Danielle Draewell, marktonderzoeksanalist bij Training Industry.

“We zijn erg trots en enthousiast om deel uit te maken van zo’n selecte groep organisaties. Het feit dat we door zo’n gerespecteerde organisatie als Training Industry worden gerekend tot de top 20 van innovatieve bedrijven voor leer- en kennistechnolgie, versterkt al het goede werk dat we doen om wereldwijd trainingen voor onze klanten te creëren en te leveren”, aldus Carlos Ezquerro, CEO van Netex Learning.

Over Netex learningCloud

learningCloud is een Next-Generation leersysteem, ontworpen voor de ultieme online leerervaring. Met learningCloud kun je de meest aantrekkelijke online leeractiviteiten ontwikkelen en aanbieden. Dashboards, leaderboards en rapportages geven inzicht in hoe het leren verloopt. Het is een 100% webtoepassing die als SAAS oplossing gehost wordt in de EU.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de vele mogelijkheden van learningCloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Meer informatie