Soft skills zijn belangrijker dan ooit

Utrecht, 12 juli 2018

De digitalisering beïnvloed onze dagelijkse werkzaamheden, functies veranderen. Uit onderzoek van Deloitte en MIT blijkt dat 90% van de organisaties anticipeert op de digitalisering. Toch gelooft maar slechts 30% dat ze over de juiste leiderschapscapaciteiten en soft skills beschikken voor de uitvoering hiervan.

Leiderschap e-learning in meerdere talenHoe ontwikkelen jouw medewerkers/collega’s hun soft skills? Onze soft skills opleidingen kunnen wellicht een integraal onderdeel van de oplossing uit maken. Onze interactieve e-learning catalogus van Cegos omvat 48 titels voor het ontwikkelen van soft skills en andere zakelijke vaardigheden. De cursussen zijn gelokaliseerd (niet alleen vertaald) en zijn beschikbaar in 18 talen.

Interactieve en meertalige e-learning van Cegos

De modules van Cegos zijn case-based met passend praktijkvoorbeelden. De modules zijn te gebruiken op laptop, tablet en desktop. De modules zijn:

 • Kort en krachtig
  Alle cursussen van Cegos bevatten 3 tot 5 onderwerpen. De cursussen duren ongeveer 15-25 minuten.
 • Eenvoudig te navigeren
  De cursussen hebben een moderne en frisse uitstraling. Door de opbouw kun je gemakkelijk navigeren per onderdeel.
 • Interactief
  De e-learning bevatten tot 25 vormen van interactiviteit met onder andere multiple choice vragen, drag-and-drop vragen, video en cases.
 • Praktijkgericht
  Leer de theorie aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden. Gedurende de cursussen leer je begrijpen hoe je de theorie kan toepassen in dagelijkse situaties.
 • Gelokaliseerd
  Lokale experts hebben de cursussen in 18 talen gelokaliseerd. Alle taal en culturele verschillende zijn meegenomen, waardoor alle cursussen naadloos aansluiten bij jouw dagelijkse leven.

Online modules om jezelf te ontwikkelen

Interactiviteit stimuleert leerresultaten

Om effectief online te leren is een aansprekende en interactieve leerbeleving van grote meerwaarde. Onderzoek laat zien dat interactiviteit belangrijk is bij kennisbehoud en de ontwikkeling van vaardigheden. Interactiviteit maakt het leren dus niet alleen leuker, het maakt de cursus ook effectiever. Daarom omvatten de e-learningcursussen van Cegos tot 25 verschillende vormen van interactieve content om de praktische toepassing van de geleerde vaardigheden te verbeteren.

Award voor beste leiderschapstraining voor Cegos

De top 20 beste management e-learning cursussen

Voor het derde jaar op rij is Cegos geselecteerd in de Top 20 beste leiderschapscursussen door Training Industry. Dit is onder andere gebaseerd op de volgende criteria:

 • Leiderschap en invloed;
 • Erkenning vanuit de industrie;
 • Innovatie en het programma.

De volgende stap

Wil je meer weten wat onze soft skills trainingen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag de Cegos brochure aan of ontvang een vrijblijvende offerte via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Meer informatie