Fijne feestdagen!

Er is sinds maart dit jaar veel veranderd. Het heeft een groot effect gehad op de wereld en iedereen om ons heen. Al het werk, maar ook het leren moest ineens volledig online. Klassikale bijeenkomsten en evenementen konden niet meer doorgaan. Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest willen wij jullie bedanken voor het afgelopen jaar en de prettige online samenwerking.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en dat het nieuwe jaar jou veel geluk en gezondheid brengt. Uiteraard kijken wij weer uit naar een mooie samenwerking in 2021!

Wijzer

Als jouw partner op het gebied van leer- & kennistechnologie vinden wij kennisdelen erg belangrijk, ook in deze periode waarin we geen live events kunnen organiseren. We hopen je weer in 2021 te mogen ontvangen op ons kantoor of tijdens één van onze events. Om toch onze kennis met je te delen en jou in contact te brengen met andere interessante vakgenoten is er het platform Wijzer. Wijzer is het online platform waarin we samen met diverse experts zoals L&D adviseurs, e-learningspecialisten, HRD managers, trainers en geïnteresseerden uit het vakgebied kennisdelen. Denk aan interessante onderwerpen als Learning Engagement en Social Learning. Nieuwsgierig? Meld je kosteloos aan.

Ontdek Wijzer

Freeze

In deze doorgaans gebroken periode van feest- en laag bezette werkdagen, is het in het verleden een uitdaging gebleken om systeemaanpassingen vanuit ons, onze partners en jou als klant de juiste aandacht te kunnen geven. Om de kwaliteit te kunnen bieden die je van ons gewend bent voeren wij geen wijzigingen door aan de technische infrastructuur in de periode van 14 december 2020 tot en met 10 januari 2021. Alleen strikt noodzakelijke wijzigingen zullen in die periode in overleg doorgevoerd worden. Uiteraard gaan reeds geplande onderhoudsvensters en security updates gewoon door, maar inhoudelijke projectvragen zullen even wachten tot we weer fris en op volle sterkte samen 2021 met jou opstarten.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons op via onderstaande knop. Dan kunnen we samen kijken hoe we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Neem contact op