Fijne feestdagen en een gelukkig 2019

Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om alle klanten te bedanken voor de prettige samenwerking van afgelopen jaar. We waarderen jouw loyaliteit. Wij hopen ook weer in 2019 jouw partner te zijn voor de beste oplossingen op het gebied van leer- en kennistechnologie.

Wij kijken terug op een geslaagd 2019. Ook dit jaar hebben we weer mooie projecten mogen begeleiden en mooie klanten mogen verwelkomen. Meer weten hoe andere organisatie hun leerlandschap inrichtingen? Bekijk dan deze klantcases en ontdek hoe andere organisaties dit aanpakken.

Freeze

In deze doorgaans gebroken periode van feest- en laag bezette werkdagen, is het in het verleden een uitdaging gebleken om systeemaanpassingen vanuit ons, onze partners en jou als klant de juiste aandacht te kunnen geven. Om de kwaliteit te kunnen bieden die je van ons gewend bent voeren wij geen wijzigingen door aan de technische infrastructuur in de periode van 15 december 2018 tot en met 6 januari 2019. Alleen strikt noodzakelijke wijzigingen zullen in die periode in overleg doorgevoerd worden. Uiteraard gaan reeds geplande onderhoudsvensters en security updates gewoon door, maar inhoudelijke projectvragen zullen even wachten tot we weer fris en op volle sterkte samen 2019 met jou opstarten.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons op via onderstaande knop. Dan kunnen we samen kijken hoe we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Neem contact op