Drillster voor PeopleFluent LMS

De Drillster producten zijn geïntegreerd met het PeopleFluent LMS. Je kunt drills en adaptieve toetsen toevoegen aan opleidingsprogramma’s.

Wat is Drillster?

Drillster is aanbieder van innovatieve technologie om lesstof sneller te leren en beter te onthouden. Drillster heeft een slim herhaalmechanisme waardoor automatisch de nadruk gelegd wordt op het herhalen van lesstof die de cursist nog niet goed beheerst. Directe feedback vergroot daarbij sterk het leereffect.

Grafiek hoe Drillster de leercurve verbetert.

Waarom Drillster?

Kennis zakt weg als deze niet onderhouden wordt. Drillster houdt bij hoe snel de kennis wegzakt op basis van wetenschappelijk onderzoek. De cursist ontvangt een bericht net voordat deze belangrijke kennis dreigt te vergeten. De afgenomen kennis kan vervolgens weer efficiënt bijgespijkerd worden en de cursist blijft zo aantoonbaar competent.

LMS integratie

Klanten van The Courseware Company kunnen de adaptieve leer- en toetsfunctionaliteit van Drillster binnen hun LMS snel en eenvoudig toevoegen aan hun bestaande of nieuwe opleidingstrajecten. De integratie met zowel het Totara als het PeopleFluent platform zorgt ervoor dat cursisten vanuit het LMS automatisch geregistreerd en ingelogd worden in Drillster. Zij kunnen hun adaptieve oefeningen en toetsen starten, afronden en weer vervolgen in de voor hen vertrouwde LMS leeromgeving.

Drillster beschikbaar voor NetDimensions LMS

Waarom Drillster integratie?

Cursisten en managers kunnen hun voortgang volgen in de LMS omgeving. Geaggregeerde rapportages zijn beschikbaar voor managers. Gepersonaliseerde notificaties vanuit Drillster worden via Totara en PeopleFluent aan de cursisten verstuurd. Elke cursist kan de drills en toetsen zowel via het LMS als via de mobiele Drillster apps gebruiken.

Integratie Drillster en PeopleFluent LMS

De integratie die The Courseware Company heeft gemaakt tussen Drillster en het PeopleFluent LMS gaat nog een stap verder. Vanaf begin 2016 worden de (teruglopende) scores uit Drillster automatisch gesynchroniseerd met de cursistgegevens binnen PeopleFluent. Vallen één of meerdere scores onder een bepaald compliance minimum dan krijgt de gebruiker een waarschuwing.

Meer informatie