VR ontwikkeltool CenarioVR

Ontdek onze nieuwste tool CenarioVR. CenarioVR is een tool om Virtual Reality (VR) trainingen te ontwikkelen.

virtual reality ontwikkeltool

VR-trainingen makkelijk en betaalbaar gemaakt met CenarioVR. Sommige situaties zijn lastig te oefenen in de werkelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan het noodplan bij brand. Dankzij CenarioVR ontwikkel je levensechte leerervaringen voor een optimaal resultaat. Doordat wat je ziet volledig klopt met je hoofdbeweging, zal het brein de situatie waarnemen alsof ze het werkelijk meemaken. Je leert het dus niet alleen, maar je slaat het op als een ervaring. Hierdoor beklijft het geleerde optimaal en heeft de deelnemer sneller toegang tot de opgedane kennis wanneer ze de situatie een keer werkelijk meemaken.

Eenvoudig Virtual Reality trainingen ontwikkelen

Met CenarioVR ontwikkel je VR-trainingen voor pc, tablet, mobiel en VR-bril. De cursus is te volgen op elk device en waar je maar wilt. Een VR-bril is dus niet vereist, maar maakt het leren wel zo leuk. Je kan de module eenvoudig downloaden waardoor internet niet nodig is.

Met de ontwikkeltool maak je gebruik van 360° foto’s of video’s. Plak de foto’s of video’s achterelkaar en maak verschillende scenario’s. Maak de training interactief met onder andere hotspots, vragen, informatiekaarten of geluid.

Meer weten over CenarioVR?

Op 2 april zijn wij aanwezig op Next Learning (de beurs voor leren en ontwikkelen in Nederland). Tijdens de beurs laten we je kennis maken met deze innovatieve tool. Wil je de Virtual Reality ontwikkeltool al eerder testen? Vraag dan een gratis demo-account aan via onderstaande knop.

Test CenarioVR gratis