Articulate Storyline 2 beschikbaar

Nieuw in Storyline 2

Na een uitgebreide beta testperiode heeft Articulate op 16 september 2014 de nieuwe versie – Storyline 2 – uitgebracht. Net zoals in de vorige versie kunt u met Storyline 2 interactieve e-learning maken voor zowel PC’s, tablets als smartphones. Storyline 2 omvat meer dan 25 nieuwe of verbeterde features.

Als ontwikkelaar beschikt u hiermee over nog meer mogelijkheden om cursussen levendig en interactief te maken. Ook zijn er meer opties om de weergave en werking van de cursussen exact af te stemmen op de cursist en de klant.

Meer manieren om leren Levendig te maken

De support voor HTML5 en Android is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger om één cursus te maken voor zowel PC, Apple iOS en Android.

Slider why wellness matters

Met nieuwe animaties en interacties heeft u als ontwikkelaar meer vrijheid om met weinig werk interactieve content te genereren. Met nieuwe bewegingspaden en triggers kunt u interactieve animaties, activiteiten en zelfs games ontwikkelen. De nieuwe “slider” interactie kan uw cursist gegevens onderzoeken, oorzaak-gevolg relaties verkennen en binnen de cursus navigeren.

Storyline 2 bevat 10 nieuwe animaties en 11 nieuwe overgangen.

Meer manieren om leren Perfect te maken

Nieuwe extra mogelijkheden voor teksten en lettertypen geven u als auteur meer controle over het uiterlijk van de cursussen. De nieuwe teksteditor maakt uitlijning, perfecte letterafstand, tekstgrootte en kleur een stuk eenvoudiger.

U kunt in Storyline 2 nu ook gebruik maken van nieuwe triggers voor afspeelknoppen, zoekvelden, hegatieve scores en niet-gecomprimeerde video. Deze opties maken het mogelijk:

  • cursisten te verhinderen kritischeonderdelen over te slaan;
  • een beter begrip te krijgen of cursisten het materiaal beheersen;
  • om de juiste leerervaring met video te realiseren.

Meer manieren om sneller te werken

Met het nieuwe gebruikersinterface wordt het mogelijk sneller te werken doordat alle opties sneller vindbaar zijn. Ontwikkelaars kunnen hun Storyline 2 interface naar eigen wens inrichten en op meerdere schermen tegelijk werken.

Cursusmateriaal vanuit Articulate Studio ’13, Storyline 1, Excel en PowerPoint kunt u snel inlezen in Storyline 2 zodat u weinig of niets opnieuw hoeft op te zetten. Andere tijdsbespaarders zijn het kopiëren en plakken van animaties, AutoRecovery en zeven compleet opnieuw ontworpen interactiesjablonen.

Storyline 2: Prijzen en Beschikbaarheid

Storyline 1 gebruikers kunnen een update aanschaffen voor 50% van de nieuwprijs. Bekijk onze productpagina voor de actuele prijs.