Terugblik Articulate Gebruikersdagen 2016

We kijken terug op een geslaagde vijfde editie van de Articulate Gebruikersdagen op 22 november in Antwerpen en 24 en 25 november in Utrecht. Dit jaar genoten ruim 270 Articulate gebruikers van drie inspirerende dagen.

ontvangst Articulate Gebruikersdagen 2016

Met een leven lang leren, de ontwikkelingen in het onderwijs en steeds meer digitale technische snufjes, moet je als e-learningspecialist bij blijven. Want Articulate ontwikkelt ook. Én de mogelijkheden daarbinnen. Hoe leuk is het dan om van mede-gebruikers, collega’s en andere professionals te leren hoe zij hiermee omgaan, hoe zij dit oppakken en vooral: hoe zij nieuwe mogelijkheden toepassen?!

Ook dit jaar was het programma van de Articulate Gebruikersdagen goed gevuld met leuke businesscases, interactieve workshops en boeiende presentaties. Van Articulate gebruikers, voor Articulate gebruikers. Met als toch wel hoogtepunt: de mogelijkheden van het nieuwste Articulate product wat vlak voor #ARTGD16 gelanceerd werd: Articulate 360.

Antwerpen 22 november 2016

Een nieuwe locatie in Antwerpen dit jaar: het Van der Valk Hotel. Na de opening van Coen Flach en Jeff Kortenbosch was het de beurt aan keynote Allison LaMotte waarbij het onderwerp van gesprek natuurlijk Articulate 360 was! Het programma daarna wisselde zich af met workshops, presentaties en een ‘discuss with experts’ sessie. Kon je er in Antwerpen niet bij zijn? Bekijk dan het filmpje hieronder én de foto’s voor een sfeerimpressie.

Utrecht 24 en 25 november 2016

In Utrecht waren we dit jaar twee dagen te gast bij de Capgemini Academy op Papendorp. Zo’n 15 verschillende sessies passeerden de revue. Met natuurlijk ook hier de Articulate-keynote over 360 door Nicola Appel en workshops, discussies, interactieve voorbeelden, quizvragen én een balletje hooghouden waarmee iedereen geprikkeld werd vooral actief mee te doen. Zien hoe dat eraan toe ging? Bekijk hieronder dan het filmpje of de foto’s voor het verslag van de dag(en)!

Kortom: ook dit jaar waren weer veel beginnende, ervaren en vooral nieuwsgierige gebruikers enthousiast om van elkaar te horen, te zien en te leren. Wil je alle workshops en presentaties nog eens rustig bekijken? Bekijk hier de presentaties die zijn opgenomen op video. En download het presentatiemateriaal wat door de sprekers beschikbaar is gesteld in PDF, Powerpoint of Storyline bronbestand.

Wij kijken terug op een mooie #ARTGD16 editie. Tot volgend jaar!