De dag voor Articulate ontwikkelaarsOp dinsdag 13 november in Brasschaat en op donderdag 15 november en vrijdag 16 november in Utrecht is het zover: de Articulate Gebruikersdagen 2018. Kom ook en dompel je een dag lang onder in alle ins en outs van de Articulate producten. 

Programma en sprekers

Het programma is opgedeeld in verschillende tracks met workshops, presentaties, businesscases en demo’s. We verwelkomen in ieder geval de volgende sprekers:

  Kosten

  De kosten bedragen € 99,- per persoon (exclusief btw) voor een geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee, lunch en de traditionele borrel als afsluiting. Je krijgt een ontvangstbevestiging van jouw aanmelding zodra wij de betaling ontvangen hebben. Je kunt je inschrijven vanaf 1 september via onze website.

  Leer hoe je interactieve e-learning maakt

  Locaties 

  We hebben dit jaar gekozen voor twee centraal gelegen locaties, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

  Van der Valk Hotel Dennenhof
  Bredabaan 940
  2930 Brasschaat, België
  Routebeschrijving

  The Colour Kitchen Utrecht
  Prinses Christinalaan 1
  3554 JL Utrecht
  Routebeschrijving

  Blijf op de hoogte 

  Volg in aanloop naar november de actuele ontwikkelingen over het programma en het laatste nieuws op deze website en via Twitter (#ARTGD18) en LinkedIn. Heb je vragen over de Articulate Gebruikersdagen 2018? Mail ons dan via het contactformulier