The Courseware Company sponsort het BeterBoek bij Alrijne Ziekenhuis

BeterBoek

Het boek vertelt in beeld en woord over de kinderafdeling, de mensen die er werken en de faciliteiten van het ziekenhuis. Hierdoor kunnen de kinderen bewust terugkijken naar hùn afdeling. In Het BeterBoek is ruimte om verpleging en andere medewerkers een stukje te laten schrijven. Veel kinderen vragen dat ook! Naast een voorbereiding op de behandeling of opname is BeterBoek een manier om familie, vrienden en klasgenoten te betrekken bij de behandeling die de kinderen ondergaan. 

Sponsoring

The Courseware Company sponsort het 'BeterBoek'. Kinderen die een opname of behandeling ondergaan in het Alrijne Ziekenhuis ontvangen bij de intake een gratis exemplaar van het BeterBoek. Het boek is een goed voorbeeld van speelse voorlichting, volledig afgestemd op het niveau en de belevingswereld van kinderen. Dit maatschappelijke zorgproject is een samenwerking tussen Alrijne Ziekenhuis en Bureau Méteau.

kind-bij-de-balie-in-Alrijne-Ziekenhuis

The Courseware Company wil door middel van sponsoring betrokkenheid tonen bij projecten die onze klanten ondernemen. De projecten die wij sponsoren liggen in de lijn met onze visie op ontwikkelen en leren. Jaarlijks selecteren wij onder onze klanten een aantal initiatieven voor sponsoring. BeterBoek is een uitstekend voorbeeld van een laagdrempelige en tegelijk doeltreffende manier van voorbereiden, voorlichten, vastleggen en verwerken. 

NetDimensions 

Alrijne Zorggroep is één van een groot aantal gebruikers van het NetDimensions LMS. Andere zorgverleners die werken met NetDimensions zijn onder andere: Emergis, Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), Philladelphia en Wilgaerden. Benieuwd naar de mogelijkheden van NetDimensions binnen jouw organisatie? Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact op.