Wijzer 2020 wordt Wijzer 2021

We hebben helaas de beslissing moeten nemen om Wijzer uit te stellen tot 2021. Het is een onzekere tijd door het coronavirus en we begrijpen dat jullie focus nu en na deze periode elders zal liggen. Uiteraard zullen we je op een later tijdstip weer uitnodigen voor Wijzer 2021. Die informatie volgt zodra we zicht hebben op de concrete plannen.

Programma

Je bent van harte welkom vanaf 9.00 uur. Het inhoudelijke programma duurt tot 16.30 uur met aansluitend de borrel tot 18:00 uur. Het programma bestaat uit parallelsessies met diverse workshops, presentaties en keynotes. Je kunt sessies verwachten over de volgende thema’s:

  • Trends & Ontwikkelingen;
  • Learning Engagement;
  • Leerlandschap;
  • Content ontwikkelen;
  • Werkplek leren.

Wijzer 2020 is inclusief de NetDimensions Gebruikersdag en Learning Labs. Je kunt dus naast algemene sessies, ook tal van sessies verwachten over NetDimensions LMS, Totara Learn en onze andere producten.

Sprekers

Je kunt interessant keynotes verwachten die hun ervaring met even visie op leren binnen organisaties met je zullen delen. Graag stellen we je alvast voor aan de eerste sprekers.

 

Jef Helmink
Jef is een Learning Architect bij ING met ruime ervaring in leertechnologie, data en Learning Experience. Hij deelt graag zijn visie hoe technologie en data impact heeft op leren op basis van een aantal concrete cases.

 

 

 

Wilfred Rubens
Wilfred is al jaren zelfstandig en onafhankelijk adviseur, projectleider, blogger en docent en houdt zich bezig met het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT.

 

 


Marcel de Leeuwe

Marcel is onafhankelijk e-Learning adviseur en trainer bij Leerbeleving. Hij heeft zowel bij bedrijven, overheid als in het onderwijs zijn e-learning sporen verdiend. Hij deelt zijn kennis graag en op vele manieren: als redacteur van e-learning.nl, hoofddocent post hboopleiding e-Learning en spreker bij Next Learning.

 

Houd deze pagina in de gaten voor meer sprekers en het volledige programma.

Tickets

Alle genodigden ontvangen op 16 april een persoonlijke uitnodiging. Ook start dan de kaartverkoop op aanvraag.