NetDimensions Gebruikersdag 2017

Het publiek van de NetDimensions Gebruikersdag 2016

Op dinsdag 27 juni 2017 vindt de jaarlijkse NetDimensions Gebruikersdag weer plaats. Een speciale dag voor en door gebruikers van het NetDimensions LMS. We starten om 9:00 uur met koffie en wat lekkers. De eerste sessie start om 9:30 uur. Het programma duurt tot 17.00 uur met daarna een afsluitende borrel.

Op deze pagina vind je antwoord op de volgende vragen:

Doelgroepen

Net als vorig jaar hebben we een afwisselend programma samengesteld met een aantal keuzemogelijkheden voor de volgende doelgroepen:

1. Basis beheerFunctioneel beheerders waarvoor het systeem nieuw is of die het incidenteel gebruiken. Hoe regel je alle basiszaken op een goede manier?

2. Gevorderd beheerErvaren functioneel beheerders die benieuwd zijn naar details over bepaalde onderwerpen of ervaringen van andere klanten.

3. Strategie en ConceptenVoor degenen die beleidsmatig bij het systeem betrokken zijn maar niet (vaak) aan de knoppen zitten.

De dag begint gezamenlijk waarna de verschillende doelgroepen uit elkaar gaan.

De agenda

Het overzicht hieronder is vrijwel definitief. Er kunnen dus nog kleine wijzingen optreden. De tweede kolom geeft aan voor welke doelgroep een activiteit is bedoeld.

START

ONDERDEEL

09:00
allen
Koffie en thee met wat lekkers

09:30
allen

Welkom en nieuwe ontwikkelingen
Chris Textor en Ronny Lohuis

10:10
Keuze A1

Klantcase door Exact Jacqueline van den Berg – Senior Training Designer van Exact – vertelt hoe de NetDimensions producten gebruikt worden voor zowel medewerkers als klanten van Exact Software.

10:10
Keuze A2

Plannen met het nieuwe Planbord
Antje Jung laat zien hoe je optimaal je cursussen kan plannen met deze nieuwe functie.

10:10
Keuze A3

Het NetDimensions LMS en 70:20:10
Edward Maitimo gaat in op de mogelijkheden en beperkingen van zowel 70:20:10 als NetDimensions.

11:00
allen
Koffie en thee

11:30
allen

NetDimensions as part of LTG (Engelstalig)
Sinds april 2017 maakt NetDimensions uit van de Learning Technologies Group. Wat zijn de gevolgen op korte en lange termijn? Jonathan Satchell – CEO van de Learning Technologies Group – gaat in op deze en andere onderwerpen. Deze presentatie is Engelstalig.

12:20
allen

Lunch – inclusief ask-the-expert sessies (dit is je kans).

13:20
Keuze B1

Tips en truuks voor Rapportages
Birgit Maas bespreekt de beschikbare standaard rapporten en de Top 3 van gemakkelijk te maken Rapportwizard rapportages.

13:20
Keuze B2

Inzicht in kwalificaties en kwaliteit
Ronny Lohuis zet uiteen hoe je met behulp van leerpaden, competenties en certificaten inzichtelijk maakt hoe je organisatie er voor staat. Welke mogelijkheden heb je om te signaleren en hoe maak je overzichten?

13:20
Keuze B3

Beoordelen en Jaargesprekken
NetDimensions Performance bevat veel faciliteiten op dit gebied. Lotte van de Zanden gaat in op de achtergrond en de invulling van performance management met behulp van een praktijkcase.

14:10
allen
Koffie en thee

14:40
Keuze C1

Creatief met cursustypesAntje Jung gaat in op de eigenschappen van alle cursustypes en hun (on)geschiktheid voor informeel leren of blended leren.

14:40
Keuze C2

Externe cursusgegevens in NetDimensions
Hoe gebruik ik cursusgegevens van externe opleiders binnen NetDimensions? Birgit Maas geeft voorbeelden van integraties met Edu-DEX en Springest.

14:40
Keuze C3

De stap van Data naar Analytics
In NetDimensions worden veel gegevens opgeslagen. Hoe interpreteer je die? Ronny Lohuis laat zien hoe je Learning Analytics gebruikt om analyses te maken.

15:30
allen

Are you meeting all 5 moments of learning need?
In deze Engelstalige workshop zal Bob Mosher ingaan op de “Agile 5 Moments of Need” methodologie, een interessante en bewezen aanpak om het informele leren, de “70” component in de praktijk, effectief te ondersteunen. Het “5 Moments of Need” model is een wetenschappelijk onderbouwde aanpak over leren waarbinnen het toepassen van kennis door de lerende als uitgangspunt wordt genomen.

17:00
allen

Napraten met een drankje en hapje, de laatste vragen aan onze experts. Ook de sprekers zijn aanwezig voor vragen.

Locatie en route

Panorama van de grote kerkzaal voor de NetDimensions Gebruikersdag 2017

De dag vindt plaats in een 19e eeuwse locatie in de binnenstad van Utrecht. Wij raden je aan met het OV te komen. Vanaf NS station Utrecht CS gaat elke 5 minuten een bus die je naar het Janskerkhof brengt. Als je daar uitstapt moet je nog 3 minuten lopen.

Zaalverhuur 7 – Room for Everyone Boothstraat 73512 BT Utrecht

Download hier je routebeschrijving  of plan je route met Google Maps.

Met de auto (en lopend)

De keerzijde van een mooie locatie in de binnenstad van Utrecht is dat de bereikbaarheid per auto wat planning vraagt. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

 • Grifthoek (9-10 min lopen) – € 2,05 per uur – goed bereikbaar vanaf A27
 • Kruisstraat (8-9 min lopen) – € 3,00 per uur – goed bereikbaar vanaf A27
 • LaVie (8-9 min lopen) – € 4,28 per uur – goed bereikbaar vanaf A27, A2
 • Paardenveld (11 min lopen) – € 2,80 per uur – goed bereikbaar vanaf A27, A2

Een goed alternatief voor degenen die via de A28 komen is P+R De Uithof. Voor €5 kun je de hele dag parkeren. Bus 11 brengt je in 20 min naar het Janskerkhof. Van daar is het nog 4 minuten lopen naar de locatie.

Met de trein en lopend

Wandelroute naar de NetDimensions Gebruikersdag 2017

Als het goed weer is – zeker een optie om te overwegen. Een gratis rondwandeling door de mooie historische Utrechtse binnenstad.

 • Volg in de stationshal (trein, bus) de bordjes Binnenstad en Vredenburgplein.
 • Steek het Vredenburgplein over richting Zara/KFC. Vanaf hier is het 10 min lopen.
 • Ga bij de WE store (tegenover de Bijenkorf) rechts de hoek om de Lange Viestraat in.
 • Je komt langs de Oudegracht, het monumentale oude Postkantoor en het Neude.
 • Ga de Lange Jansstraat in. Deze loopt over in het Janskerkhof.
 • Steek voorzichtig over bij ‘De oude tijd” en loop schuin het Janskerkhof over.
 • Je vindt je Boothstraat aan je linkerhand en de locatie na ongeveer 100 m rechts.

Tip voor de terugweg: ga niet terug via het Janskerkhof maar via de Voorstraat.

Met de trein en de bus

Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde rijden een groot aantal streekbussen en stadsbussen naar de halte Janskerkhof vanaf busstation Jaarbeurszijde.

Meestal vertrekken deze bussen vanaf Platform D2 of C4. Buslijn 50 (C4) is de snelste optie maar de lijnen 7, 53, 251, 77, 55, 51, 28, 8, 52, 74 zijn allen ook prima alternatieven.

De extra reistijd vanaf het station is ongeveer 11 minuten inclusief looptijd. Kijk voor uitgebreidere informatie op 9292.nl.

Inschrijven

Schrijf je in via de knop bovenaan de pagina of klik op deze link.

Pagina afdrukken

Je kan het inhoudsdeel van pagina afdrukken, e-mailen of als PDF downloaden door op de onderstaande knop te klikken. Denk eraan dat de pagina kan wijzigen nadat je deze hebt afgedrukt.

Print deze pagina