NetDimensions Gebruikersdag 2016

Op 23 juni 2016 vindt de jaarlijkse NetDimensions Gebruikersdag weer plaats. Een speciale dag voor en door gebruikers van het NetDimensions LMS. We starten om 9:00 uur met koffie en croissants. De eerste sessie is om 9:30 uur. Het programma duurt tot 17.30 uur met een afsluitende borrel.

Het programma

Op basis van evaluaties van vorige jaren hebben we een programma samengesteld voor de volgende drie doelgroepen:

1. Basis beheerFunctioneel beheerders waarvoor het systeem nieuw is of die het incidenteel gebruiken. Hoe regel je alle basiszaken op een goede manier?

2. Gevorderd beheerErvaren functioneel beheerders die benieuwd zijn naar details over bepaalde onderwerpen of ervaringen van andere klanten.

3. Strategie en ConceptenVoor degenen die beleidsmatig bij het systeem betrokken zijn maar niet (vaak) aan de knoppen zitten.

De dag begint gezamenlijk waarna de verschillende doelgroepen uit elkaar gaan.

De agenda

Het overzicht hieronder is vrijwel definitief. Er kunnen dus nog kleine wijzingen optreden. De tweede kolom geeft aan voor welke doelgroep een activiteit is bedoeld. Als er niets staat dan is het een ‘plenaire sessie’ voor alle deelnemers.

START ONDERDEEL
09:00 Koffie en croissants
09:30 Welkom en overzicht
Capgemini & Courseware
10:00 NetDimensions keynotes (Engelstalig)
Sara Ho (NetDimensions Product Development) will go into new features in recent and upcoming releases.
Rory Stewart (NetDimensions Consultancy) will discuss international client projects and reasons why NetDimensions is often chosen over other LMS market players.
11:00 Koffie
11:30 Basis E-learning uitrollen – mogelijkheden en scenario’s
Birgit Maas (Courseware) gaat in op de verschillende manieren om cursisten in te schrijven en de workflows daaromheen.
11:30 Gevorderd Creatief met cursustypes in NetDimensions
Gertrude Dudink (Courseware) zet alle cursustypes nog eens op een rijtje inclusief de relaties met andere onderdelen van het systeem.
11:30 S&C NetDimensions and Confluence (Engelstalig)
Sylvia Bröning (Ikano Group HR – Sweden) will give an overview of the Ikano business case and the international implementation of both applications.
12:30 Lunch – inclusief ask-the-expert sessies (dit is uw kans).
13:30 Basis Nieuwe functies sinds versie 11.0
Antje Jung (Courseware) laat de praktische toepassing zien van – onder andere – meerdere dienstverbanden, gelijkwaardige cursussen en meertalige voorzieningen.
13:30 Gevorderd NetDimensions koppelen aan je webshop
Joris Vlasman
 (Nederlands Rode Kruis)
Herbert Jansen
 (Courseware)
Bij het NRK schrijven cursisten zich in voor klassikale EHBO training via een webshop. Wat komt hierbij kijken voor de uitwisseling van gegevens en de workflow?
13:30 S&C Taking the NetDimensions LMS to 2020 (Engelstalig)
Adventure course or walk in the park? What learning options will your organization need in 2020. In what way could the NetDimensions LMS support these needs?

  • Rory Stewart & Sara Ho (NetDimensions)
  • Sylvia Bröning (Ikano Bank)
  • Tim Karreman (Energie Centrum Nederland)
  • Toivo Lagerweij (Eluxis Kennismanagement)

Discussieleider: Coen Flach (Courseware)

14:30 Thee
15:00 Basis Hoe verwerk je veel gegevens in NTS?
Ronny Lohuis zet alle mogelijkheden op een rij om grote hoeveelheden gegevens NetDimensions in en uit te krijgen. Inclusief 10 jaar praktijkervaring.
15:00 Gevorderd en S&C Workshop ‘Good Looks Sell’
Het vormgeven van leren is meer dan het toevoegen van een logo. De presentatie naar de cursisten toe is een belangrijk onderdeel van de intern marketing. Samen met Bastiaan Timmer en Herbert Jansen ga je aan de slag om je eigen vormgeving in elkaar te knippen en plakken.
16:00 Brain Tweaker – Hans de Graaf
Hans de Graaf heeft ruime ervaring in het bedenken en realiseren van opleidingsconcepten voor bedrijven en instellingen. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op congressen in Nederland en de USA.
Bekijk de video met zijn uitnodiging.
16:45 Napraten met een drankje en hapje

Adres en route

De dag vindt plaats bij Capgemini Academy in Utrecht Papendorp.LET OP: ga niet naar het hoofdkantoor van Capgemini of Courseware

World Trade Center Papendorp – Papendorpseweg 1003528 BJ Utrecht

Met de auto

Het WTC Papendorp ligt naast knooppunt Oudenrijn, het meest centrale maar ook drukste punt van Nederland. Parkeren bij het WTC gebouw kan alleen als je dit aangegeven hebt bij inschrijving. Je moet je melden bij de EERSTE parkeergarage vanaf de toegangsweg tot het WTC gebouw. Geef aan dat je komt voor de NetDimensions gebruikersdag.

Deze ingang moet je hebben om bij het WTC te parkeren voor de NetDimensions gebruikersdag.

Met de trein en de bus

Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde rijden buslijn 24, 29, 107, 195 of 295 naar Papendorp halte Orteliuslaan of halte P+R Papendorp. De extra reistijd vanaf het station is ongeveer 20 minuten inclusief 7-9 minuten lopen het laatste stukje. Kijk voor uitgebreidere informatie op 9292.nl.