De Articulate Gebruikersdagen

Jaarlijks organiseren wij de Articulate Gebruikersdagen. Dit doen wij om e-learning ontwikkelaars in contact met elkaar te brengen, ook niet klanten. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk het verhaal achter de Gebruikersdagen.

Wat zijn de Articulate Gebruikersdagen?

Drie inspiratievolle dagen voor en door Articulate Gebruikers in Nederland en België:

  • De nieuwste ontwikkelingen van de Articulate ontwikkelsoftware;
  • Presentaties en workshops op verschillende niveau’s;
  • Krijg antwoord op al je vragen tijdens Learning Lab;
  • Ontmoet en netwerk met andere e-learning ontwikkelaars.

Kortom, voor ieder wat wils.

Het verhaal achter de Articulate Gebruikersdagen

Coen Flach, oprichter The Courseware Company: “Vanuit mijn rol als CEO van The Courseware Company heb ik zeven jaar geleden, samen met Jeff Kortenbosch, het initiatief genomen om klanten die toen Articulate Studio gebruikten, bij elkaar te brengen. Het doel was én is nog steeds dat gebruikers van elkaar leren, met elkaar kunnen praten en waardevolle contacten leggen. Dat ‘leren’ wilden we op verschillende manieren organiseren: in de vorm van presentaties en workshops, maar ook met onderlinge discussies.”

In alle gesprekken en reacties proef je de energie en het enthousiasme van de deelnemers. Deelnemers zijn trots om kennis met anderen te delen. Daar zijn de Gebruikersdagen dan ook een ideaal platform voor. Hebben we een bedrijfs- of commercieel doel? Slechts ten dele. Iedereen die komt, heeft het product toch al gekocht! Waar de Gebruikersdagen zeker toe bijdragen, is dat elke bezoeker naar huis gaat met nèt dat beetje meer kennis en kunde. En zodoende meer tevreden of ‘gelukkig’ is met Articulate.