Articulate Gebruikersdagen 2020

Op dinsdag 17 november in Beveren (Antwerpen) en op donderdag 19 november en vrijdag 20 november in Vianen (Utrecht) is het weer zover: de Articulate Gebruikersdagen 2020. De Articulate Gebruikersdagen 2020 zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Drie inspiratievolle dagen voor en door Articulate Gebruikers in Nederland en België:

  • De nieuwste ontwikkelingen van de Articulate producten;
  • Presentaties en workshops op verschillende niveau’s;
  • Ontmoet en netwerk met andere e-learning ontwikkelaars.

Kortom, voor ieder wat wils.

Evenementen The Courseware Company

Programma en sprekers

Het programma is opgedeeld in verschillende tracks met workshop, presentaties, businesscases en demo’s. De komende periode gaan we deze pagina vullen met de sprekers. Tom Kuhlmann & David Anderson van Articulate zijn er dit jaar in ieder geval weer bij.

Kosten

De kosten bedragen € 99,- per persoon (exclusief btw) voor een geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee, lunch en de traditionele borrel als afsluiting. Je krijgt een ontvangstbevestiging van jouw aanmelding zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Articulate Gebruikersdagen - inspiratievolle dagen voor alle Articulate gebruikers

Locaties 

We hebben dit jaar gekozen voor twee centraal gelegen locaties, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

Van der Valk Beveren
Gentseweg 280
9120 Beveren, België
Routebeschrijving

Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
Routebeschrijving

Blijf op de hoogte

Volg in aanloop naar november de actuele ontwikkelingen over het programma en het laatste nieuws op deze website en via Twitter (#ARTGD20) en LinkedIn.