Articulate Gebruikersdagen Utrecht 19 en 20 november 2015

Foto: donkerutrecht.nl

Programma Articulate Gebruikersdag Nederland

Onderaan deze pagina vind je een lijst van sprekers, tijden en titels.

Locatie Articulate Gebruikersdag Nederland

Net als de voorgaande jaren hebben we gekozen voor een karakteristieke en sfeervolle locatie in de binnenstad. De Dom is zelfs in zicht (1 minuut lopen). De Vergaderruimte Utrecht is een voormalige school met stenen trappen en hoge plafonds.

De schoolbankjes zijn vervangen door nette stoelen. En de lokalen zijn helemaal up-to-date.

Langs de Dom richting Articulate Gebruikersdag 2015

Adres en Route

Vergaderruimte UtrechtPieterskerkhof 233512 JS  Utrecht

De ontvangst is vanaf 9:00 uur. De eerste spreker start om 9:30.Hou rekening met je reistijd om naar het centrum van Utrecht te komen.

Bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer

De beste optie. Eigenlijk de enige. Station Utrecht CS is 10 minuten lopen. Bekijk hieronder de route of download de uitgebreide routebeschrijving.

Looproute naar de Articulate Gebruikersdag 2015 in Utrecht

Looproute beschrijving vanaf Utrecht CS (850 meter – 10 minuten):

  1. Loop Hoog Catharijne in (volg ‘Centrum’) en neem uitgang ‘Moreelsepark’ (na de ABN AMRO rechtsaf en vervolgens rechtdoor lopen).
  2. Ga door de draaideuren (naast de HEMA) en neem de roltrappen naar beneden.Buiten aangekomen ga je linksaf.
  3. Na ca. 300 meter (je steekt twee maal een weg over) tot je niet meer verder kunt en tegen een wok restaurant aanloopt ga je rechtsaf.
  4. Na ca 50 meter sla je de eerste straat links in (Zadelstraat). Je loopt nu recht op de Domtoren af. Loop rechtdoor tot je recht voor de Domtoren staat.
  5. Passeer de Domtoren aan de linkerkant en loop rechtdoor. Via de Voetiusstraat kom je automatisch uit op het Pieterskerkhof. Aan de linkerkant zie je een passage (doorgang) met een slagboom. Dit is de toegang naar de vergaderruimte.

Bereikbaarheid per Auto

Onmogelijk is het niet maar parkeren wordt prijzig. Elke parkeergarage in het Centrum is goed (maar duur). De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn nauwelijks dichterbij dan het NS station Utrecht CS. Dat gezegd zijnde zijn de beste opties IN de stad:

Parkeren BUITEN de stad kan op het Transferium P+R de Uithof aan de A28 (afrit 2). Voor € 5 parkeert u de hele dag. Bus 28 brengt u naar de binnenstad. U stapt uit op het Janskerkhof. Vandaar is het een paar minuten lopen.