#ARTGD16: Vijf vragen aan Nina Hovaert

Afbeelding van Nina Hovaert

1: Betrokkenheid bij #ARTGD16

Even uitleggen: de Articulate Gebruikersdagen, hoe ben jij erbij betrokken?

Als E-learning Developer bij Neo Learning gebruik ik Storyline elke dag! De Articulate Gebruikersdagen interesseren me dan ook vanuit mijn dagelijkse job. Omdat we voor klanten cursussen op maat maken, leek het me leuk om iets te laten zien wat we zelf ontwikkeld hebben. Zo kunnen we kennis delen met andere gebruikers en tips & tricks uitwisselen.

2: #ARTGD is leuk omdat…

Wat is er zo leuk aan #ARTGD en waarom vind jij dat gebruikers hierbij moeten zijn?

De Articulate Gebruikersdagen bieden een plek om andere Storyline gebruikers op een informele manier te ontmoeten. Niet alleen je concurrenten en concollega’s maar ook mensen uit andere sectoren. Ze hebben misschien een andere manier van werken met hetzelfde product, maar daar kan ik altijd iets van bijleren. Dat vind ik leuk!

3: Praktijkvoorbeelden Neo Learning

De #ARTGD zijn altijd een mooie showcase voor praktijkvoorbeelden. Heb jij vanuit Neo Learning  een mooie voorbeeld van hoe Articulate wordt ingezet?

Daar ga ik niet teveel over vertellen! Speciaal voor #ARTGD16 bereiden we een voorbeeldcursus voor, waarin we mooie ‘custom’ elementen tonen die we voor verschillende klanten hebben ontwikkeld.

4: Wat #ARTGD16 in petto heeft

Op dinsdag 22 november lever jij in Antwerpen een bijdrage aan het #ARTGD16 programma. Zonder al te veel te verklappen: waarmee ga jij de bezoekers dit jaar verrassen?

Ik ga inzoomen op hoe je concreet gamification- en spelelementen integreert in Articulate Storyline. Ik neem de bezoekers mee in de technische toepassing van specifieke elementen en bekijken bijvoorbeeld een ‘custom barometer’ en ‘triggers’.

5: Last but not least

Kun je aangeven wat jouw favoriete programmaonderdeel van #ARTGD16 is?

De workshop ‘Multiple choice done differently’ lijkt me heel interessant. Wij gebruiken in onze projecten constant quizvragen en het lijkt me daarom leuk om nieuwe ideeën op te doen.