Antwerpen 22 november 2016

Articulate Gebruikersdag Antwerpen

Na de succesvolle Belgische editie van de Articulate Gebruikersdag vorig jaar in Antwerpen, organiseren we ook dit jaar weer een dag voor Articulate gebruikers in België. De 2e editie vindt dit jaar plaats op dinsdag 22 november 2016. Dompel je een dag lang onder in alle ins en outs van de Articulate producten.

Adres en route

De dag vindt plaats bij Hotel Van Der Valk in Antwerpen. Het hotel is centraal gelegen langs de ring en erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hier de routebeschrijving / openbaar vervoer of plan je route met Google Maps.

Hotel Van Der ValkLuitenant Lippenslaan 662140 Antwerpen

Programma dinsdag 22 november 2016

Je bent van harte welkom vanaf 9.00 uur. Het inhoudelijke programma duurt tot 16.30 uur met aansluitend de traditionele en populaire borrel tot 18:30. Het onderstaande programma is vrijwel definitief. Wijzigingen blijven altijd mogelijk.

#artgd16 programma Antwerpen 22 november 2016

Adres en route

De dag vindt plaats bij Hotel Van Der Valk in Antwerpen. Het hotel is centraal gelegen langs de snelweg en erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk hier de routebeschrijving / openbaar vervoer of plan je route met Google Maps.

Hotel Van Der ValkLuitenant Lippenslaan 662140 Antwerpen