Hybride leren met THRIVE LXP

Lotte en Tijs laten je in dit webinar zien hoe je met THRIVE LXP een combinatie kan maken van leermogelijkheden. Ongeacht of ze face-to-face of online zijn. Creëer een boeiende en flexibele leeromgeving en ervaring voor iedereen. Waar je ook wilt leren!

THRIVE LXP

Zoek je een modern LMS, een LXP of een sociaal leerplatform waarmee leren in jouw organisatie werkelijk een succes wordt? Dan is THRIVE LXP het platform voor jou. Gemaakt voor video, artikelen, e-learningmodules, quizzen en live of online evenementen die te combineren zijn in leerroutes. In een aantrekkelijk platform vinden jouw medewerkers gemakkelijk het lesmateriaal dat ze nodig hebben en zien ze wat er op basis van hun interesses nog meer mogelijk is. Geef iedereen desgewenst de mogelijkheid om zelf content toe te voegen. Laat lerenden met elkaar en met experts communiceren en content delen.

Webinar

Het webinar hybride leren met THRIVE LXP is op donderdag 21 oktober. Het webinar start om 10.00uur en duurt ongeveer 30 minuten. Meld je aan via onderstaande knop.

Meld je aan