Het verschil tussen Storyline 3 en Articulate 360

Maak je gebruik van Storyline 3 en wil je meer uit Storyline halen? Melle Schreij vertelt je graag meer over de verschillen tussen Storyline 3 en Articulate 360, en welke voordelen de overstap met zich meebrengt, tijdens een webinar op dinsdag 16 november om 14.00 uur.

De voordelen van Storyline 360

Leertechnologie is continu in beweging en speelt in op de laatste trends in ontwikkelingen. Met Articulate 360 beweeg je hier flexibel in mee. Met Articulate 360 heb je altijd de laatste versie van Storyline en krijg je toegang tot meer functies. Maak gebruik van 360° afbeeldingen, templates en nog veel meer. Bekijk hier alle verschillen tussen Storyline 3 en Storyline 360.

Extra ontwikkeltools

Articulate 360 is een volledige suite met verschillende tools en applicaties, waarmee je snel een interactieve e-learning maakt. Naast Storyline krijg je toegang tot de ontwikkeltools Rise 360 en Studio 360. PowerPointpresentaties zet je om in e-learningmodules met Studio 360. Met Rise 360 maak je online gemakkelijk responsive e-learning. Daarnaast krijg je toegang tot een reviewtool, een bibliotheek vol met templates, karakters en afbeeldingen, een tool voor schermopnames en een videobewerkingstool. Ontdek hier alle tools.

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan via onderstaande knop.

Aanmelden