Articulate Gebruikersdagen ’22 – Brasschaat 15 november

De Articulate Gebruikersdagen 2022 zijn VOL!

Op dinsdag 15 november organiseren we wederom de Belgische editie van de Articulate Gebruikersdagen. Dompel je een dag lang onder in alle ins en outs van de Articulate producten, laat je inspireren door de diverse demo’s, workshops en presentaties en maak gebruik van de gelegenheid om te netwerken met andere Articulate gebruikers.

Liever deelnemen aan het evenement in Nederland? Op 17 november en 18 november vindt de Nederlandse editie van de Articulate Gebruikersdagen plaats in Maarssen. 

Sprekers

Ook dit jaar hebben we een mooie lijst met sprekers die vertellen over inspirerende onderwerpen:

Tijdslot Sessie 1 Sessie 2 Sessie 3
09:30 – 10:05 Kick-off
10:15 – 11:15

Titel: Met je kennis de markt op! Hoe dan?

Omschrijving:
Het bouwen van een eigen leerplatform om kennis te ontsluiten. Schuif je aan voor het verhaal van de BOUF Academy? Een initiatief van BOUF Legal adviseurs zorg en publieke belangen. Waar begin je? Wat is belangrijk bij de ontwikkeling van een Kennisinstituut? Kortom ontdek hoe jij toegevoegde waarde kan bieden voor je klanten?

Daphne neemt je mee in de gave reis van BOUF Academy en hoe dit Kennisinstituut gelanceerd wordt met behulp van Articulate. Een unieke inkijk in de keuken van de oprichting van een fris leerbedrijf voor de zorg! Nieuwsgierig geworden?

Spreker:
Daphne Komduur-Rijsdijk | BOUF Academy

Titel: Sleep en slide naar een positieve gezondheid

Omschrijving:
Hanne laat aan de hand van haar module over positieve gezondheid zien hoe je cursisten kan activeren met behulp van onder andere drag and drop interacties. Daarna is er ruimte om zelf te oefenen en te bouwen.

Spreker:
Hanne van Heddegem | CM – Christelijke Mutualiteit 

Titel: GSAP animatie in Storyline360

Omschrijving:
Articulate gebruikt voor alle animaties in Storyline de GSAP tweening engine.

Math leert je hoe je deze zelf kan gebruiken. Van eenvoudige animaties tot complexe multiplayer games.

Spreker:
Math Notermans | Fontys Hogeschool & Tilburg Universiteit

11:15 – 11:45 Pauze

11:45 – 12:45

Titel: Variabelen en Javascript in Storyline

Omschrijving:
Bart leert je hoe je aan de slag kan om informatie op te slaan die in een volgende cursus gebruikt kan worden met Articulate Storyline.

Spreker:
Bart Van den Brande | Cognitum

Titel: Video animaties vanuit Vyond in Storyline

Omschrijving:
Godfried laat je zien hoe je video animaties kan maken in Vyond. Deze animaties kan je vervolgens in je e-learningmodules zetten.

Spreker:
Godfried Bruins | Courseware

VOL!

Titel: Het opzetten van blended learning bij Sensoa

Omschrijving:
Jolien laat zien hoe Sensoa haar doelgroep ook digitaal bereikt, en ze via e-learning meer kan leren over seksuele gezondheid. Tijdens deze sessie komt aan bod hoe Sensoa deze e-learnings maakt en vooral inzet in hun strategie om mensen seksueel gezonder te maken.

Spreker:
Jolien Peeters | Sensoa

12:45 – 13:45 Lunch

13:45 – 14:05 Energizer
14:15 – 15:15

Titel: Gamification inspiration

Omschrijving:
Sjors en Maarten nemen je mee in een uur vol inspiratie over hoe je met Articulate Storyline, gamification elementen toevoegt aan je digitale leeroplossingen. Ze laten verschillende voorbeelden zien die ze het afgelopen jaar voor klanten hebben bedacht. Daarnaast leggen ze uit hoe deze werken en gebouwd zijn. Tenslotte geven ze je aantal praktische tips mee waarmee je de volgende dag aan de slag kan.

Sprekers:
Sjors van Gils en Maarten van Putten | InBrain

VOL!

Titel: Pimp your Rise

Omschrijving:
Articulate Rise is een pracht van een auteurstool, maar misschien zit jij als ontwikkelaar wel op jouw (grafische) honger?

Joke leert je hoe je snel en eenvoudig jouw Rise cursus meer aantrekkelijk maakt door een variatie aan grafische elementen! Je hoeft geen designer te zijn om mee te kunnen doen!

Spreker:
Joke Hollants | d-teach

Titel: Hands-on vragenuurtje

Omschrijving:
Neem jouw laptop en je project mee. In deze workshop/vragen sessie kijken we live mee hoe we jouw e-learning vraagstukken en problemen kunnen oplossen in een bestaande module.

Spreker:
Nieske Stoel en Richard Fransen | Courseware

15:20 – 15:50

Titel: Nieuwe features in Articulate 360!

Omschrijving:
Afgelopen jaar zijn er een hoop nieuwe features bijgekomen in Articulate 360. Daarnaast staan er nog een hoop ontwikkelingen op de planning. Melle neemt je mee op een inspiratievolle reis waarin deze features en ontwikkelingen aan bod komen.

Spreker:
Melle Schreij | Courseware

15:50

Afsluiting, borrel & pubquiz

Blijf op de hoogte

Volg in aanloop naar deze dag de actuele ontwikkelingen over het programma en het laatste nieuws op deze website en LinkedIn. Voor vragen kan je mailen naar marketing@courseware.nl.