Articulate Gebruikersdagen ’22 – Maarssen 18 november

De Articulate Gebruikersdagen 2022 zijn VOL!

Op vrijdag 18 november organiseren we wederom een Nederlandse editie van de Articulate Gebruikersdagen. Dompel je een dag lang onder in alle ins en outs van de Articulate producten, laat je inspireren door de diverse demo’s, workshops en presentaties en maak gebruik van de gelegenheid door te netwerken met andere Articulate gebruikers.

Liever deelnemen aan het evenement in België of op een andere dag? Op 15 november in Brasschaat en op 17 november in Maarssen vinden de andere Articulate Gebruikersdagen plaats.  

Sprekers

Ook dit jaar hebben we een mooie lijst met sprekers met diverse onderwerpen. Binnenkort zullen wij het gehele programma bekend maken.

Tijdslot Sessie 1 Sessie 2 Sessie 3
09:30 – 10:05 Kick-off
10:15 – 11:15

Titel: Met je kennis de markt op! Hoe dan?

Omschrijving:
Het bouwen van een eigen leerplatform om kennis te ontsluiten. Schuif je aan voor het verhaal van de BOUF Academy? Een initiatief van BOUF Legal adviseurs zorg en publieke belangen. Waar begin je? Wat is belangrijk bij de ontwikkeling van een Kennisinstituut? Kortom ontdek hoe jij toegevoegde waarde kan bieden voor je klanten? Daphne neemt je mee in de gave reis van BOUF Academy en hoe dit Kennisinstituut gelanceerd wordt met behulp van Articulate. Kortom een unieke inkijk in de keuken van de oprichting van een fris leerbedrijf voor de zorg! Nieuwsgierig geworden? Ik zie je graag bij de Articulate gebruikersdagen.

Spreker:
Daphne Komduur-Rijsdijk | BOUF Academy

Titel: Gamification en de werkpraktijk

Omschrijving:
Met game-elementen brengen wij de lerende zo dicht mogelijk bij zijn eigen werkpraktijk. Leren wordt hierdoor leuker en realistischer. Tijdens deze workshop bouwen we de game-elementen samen na.

Spreker:
Josien Visser en Mirthe Mangnus | Bright Alley

Titel: Hoe draagt een krachtige visuele stijl bij aan engagement?

Omschrijving:

Hoe kun je gemakkelijk en efficiënt starten met e-learning ontwikkeling?

Arnoud neemt je mee in de wereld van templates en startbestanden zodat je het ontwikkelen zo makkelijk mogelijk maakt voor jezelf!

Spreker:
Arnoud Troost

11:15 – 11:45 Pauze

11:45 – 12:45

Titel: Kennismaking Teams en themes

Omschrijving:
Een live sessie over Articulate teams. Wat kun je met teams nu wel en niet mee? In 45 min neem ik jullie mee in de functionaliteiten en de wijze waarop het ingezet kan worden.

Voor degene die het niet kent zal er ook kort een introductie zijn over het gebruik van themes in RISE (15 min). Een nieuwe functionaliteit die de vormgeving van Rise aantrekkelijker maakt voor de eindgebruikers.

Spreker:
Koen Smedts | Marel

Titel: Hoe zet je 360° afbeeldingen in bij online leren?

Omschrijving:

Gardi en Rhandy van Ziekenhuis Isala nemen je mee in hoe zij 360° afbeeldingen gebruiken om een interactieve rondleiding door het Ziekenhuis te geven.

Spreker:
Gardi Bloemhof en Rhandy Versteeg | Isala Academie Zwolle

Titel: Level Up your Articulate Project!

Omschrijving:
Gebruik gamification en visuele elementen om je e-learning te verbeteren.

Mike neemt je mee in de verbeteringen die je kunt maken door middel van motion paths, audio, vormgeving en animatie!

Spreker:
Mike van den Eventuin |  RMMBR

12:45 – 13:45 Lunch

13:45 – 14:05 Energizer
14:15 – 15:15

Titel: Gamification inspiration

 Omschrijving:
Sjors en Maarten nemen je mee in een uur vol inspiratie over hoe je met Articulate Storyline, gamification elementen toevoegt aan je digitale leeroplossingen. Ze laten verschillende voorbeelden zien die ze het afgelopen jaar voor klanten hebben bedacht. Daarnaast leggen ze uit hoe deze werken en gebouwd zijn. Tenslotte krijg je een aantal praktische tips mee waarmee je de volgende dag aan de slag kan.

Sprekers:
Sjors van Gils en Maarten van Putten | InBrain

Titel: Video animaties vanuit Vyond in Storyline

Omschrijving:
Godfried laat je zien hoe je video animaties kan maken in Vyond. Deze animaties kan je vervolgens in je e-learningmodules zetten.

Spreker:
Godfried Bruins | Courseware

Titel: GSAP animatie in Storyline360

Onderwerp:
Articulate gebruikt voor alle animaties in Storyline de GSAP tweening engine.

Math leert je hoe deze zelf te gebruiken. Van eenvoudige animaties tot complexe multiplayer games.

Spreker:
Math Notermans | Fontys Hogeschool & Tilburg Universiteit

15:20 – 15:50

Titel: Nieuwe features in Articulate 360!

Omschrijving:
Afgelopen jaar zijn er een hoop nieuwe features bijgekomen in Articulate Rise en Storyline. Daarnaast staan er nog een hoop ontwikkelingen op de planning. Rachelle en Melle nemen je mee op een inspiratievolle reis waarin deze features en ontwikkelingen aan bod komen.

Spreker(s)
Rachelle Handgraaf |  CANDO Learning & Melle Schreij | Courseware

15:50

Afsluiting, borrel & pubquiz

Blijf op de hoogte

Volg in aanloop naar deze dag de actuele ontwikkelingen over het programma en het laatste nieuws op deze website en LinkedIn. Voor vragen kan je mailen naar marketing@courseware.nl.