Integraties

Wil je graag gebruik maken van je Learning Management System in combinatie met andere systemen of tools? Dat kan met een koppeling of integratie zoals Drillster, Springest en EDU-DEX.

Drillster

Drillster is een aanbieder van innovatieve technologie om lesstof sneller te leren en beter te onthouden. Drillster heeft een slim herhaalmechanisme waardoor automatisch de nadruk gelegd wordt op het herhalen van lesstof die de cursist nog niet goed beheerst. Directe feedback vergroot daarbij sterk het leereffect. Een integratie met NetDimensions. LMS zorgt ervoor dat cursisten vanuit het LMS automatisch geregistreerd en ingelogd worden in Drillster. Zij kunnen hun adaptieve oefeningen en toetsen starten, afronden en weer vervolgen in de voor hen vertrouwde LMS leeromgeving.

EDU-DEX

Stichting EDU-DEX biedt een verzameling van opleidingsgegevens van een groeiend aantal opleiders in Nederland en daarbuiten. De stichting is opgericht vóór en dóór opleiders. Het gebruik van de gegevens is gratis voor de afnemers hiervan. Voor de gebruikers van NetDimensions LMS is een krachtige importkoppeling ontwikkeld. Hiermee kunnen onze klanten alle gewenste actuele opleidingsgegevens inclusief de eigen prijs- en kortingsafspraken uit EDU-DEX dagelijks in hun Learning Management System importeren. Daarna kan een medewerker zich aanmelden en gaat er een aanvraag naar de leverancier van de opleiding of online module.

Opleiding.nl

Opleiding.nl is een keuzewijzer voor het vinden van een geschikte deeltijdopleiding. Opleidingen.nl is opgericht door de grootste opleiders van Nederland zoals onder ander; NCOI, Scheidegger, Schoevers en NTI. Met de zoekmachinefunctie kunnen particulieren en werkgevers/HR-managers gericht zoeken en zo uit duizenden opleidingen en trainingen snel en eenvoudig de meest geschikte selecteren en meteen inschrijven. Het portfolio is samengesteld uit alle mogelijke branches en alle niveaus: MBO, HBO en Master. Voor het uitgebreid zoeken én boeken in het te selecteren aanbod van Opleiding.nl is voor de gebruikers van NetDimensions LMS een importkoppeling ontwikkeld. Via Opleiding.nl is het ook mogelijk om het leveranciersmanagement, de opleidingslogistiek en de facturatie uit te besteden.

Springest

Op Springest.nl staan ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders. Naast het ontsluiten van opleidingen, moocs, learning bites en online modules voor consumenten kan de omvangrijke en actuele opleidingsdata ook beschikbaar worden gesteld aan bedrijven. Hiervoor heeft The Courseware Company een realtime koppeling met de Springest-catalogus gebouwd. Zo kunnen gebruikers van NetDimensions LMS uitgebreid zoeken én boeken in het complete aanbod van Springest in NetDimensions LMS. Waarna de manager de aanmelding in het LMS proces eenvoudig kan accorderen. Ook is het mogelijk om het contractmanagement en de opleidingsfacturatie via deze route uit te besteden in aanvulling op het eigen Leermanagement systeem.

Meer weten?

Voor meer informatie over EDU-DEX, Opleiding.nl, Springest en Drillster kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop. Ook als je eventueel op zoek bent naar een andere koppeling of integratie. Wellicht hebben we een passende oplossing.

Meer informatie