Courseware Awards

Voor het 25-jarige jubileum van Courseware verrassen we graag de mooiste projecten van onze klanten met een award. Nomineer je collega’s of jezelf voor de meest aansprekende e-learningmodule, meest stimulerende leerplatform en meest inspirerende launch van een leerplatform.

Meest aansprekende zelf gemaakte e-learningmodule

Maak je interactieve, aantrekkelijke of dynamische e-learningmodules? Dan maak je wellicht kans op de award voor meest aansprekende zelf gemaakte e-learningmodule.

Meest stimulerende leerplatform

Elke organisatie stimuleert haar medewerkers/cursisten op een andere manier om te leren in het leerplatform. Stimuleer je jullie medewerkers of cursisten op een effectieve manier? Nomineer dan jullie stimulerende leerplatform.

Meest inspirerende launch van een leerplatform

Is jullie leerplatform op een unieke manier gelanceerd binnen jullie organisatie, of met jullie cursisten of klanten? Nomineer dan jullie launch voor meest inspirerende launch.

De uitreiking

Op donderdag 6 oktober maakt de vakjury de winnaars bekend tijdens een gezellig evenement in Utrecht. Kom in contact met vakgenoten en leer van elkaars projecten.

Alle geselecteerden zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom bij CitySense. Zij zijn gevestigd in hetzelfde pand als Courseware op de Sint Jacobstraat 12, 3511BS te Utrecht.

De vakjury

Uit alle genomineerden worden de drie beste projecten geselecteerd. Een echte vakjury buigt zich over de geselecteerde projecten en maakt de winnaars bekend tijdens de award uitreiking. De jury blijft nog even een verrassing, maar je kunt er vanuit gaan dat je ze kent.

Nomineren

Nomineer je collega’s, team of jezelf via onderstaand formulier.